De Alibicommissie


De Alibi is hét weblog van CoDe met alle journalistieke hoogstandjes, interviews, blogs en vlogs over criminologie, studentenleven en onze studievereniging.

De Alibicommissie 2017-2018 bestaat uit:

Amit Liebregts


Functie: Coördinator
Studiejaar: 3
Naast studie: Bestuur van CoDe als Commissaris Media, zaalvoetbal (ook met CoDe), series/films kijken, fifa spelen
Leuk feitje: Hoewel ik niet echt artikelen schrijf voor de Alibi, ben ik wel al co-auteur van een boek, namelijk het boek 'dit is waarom mensen op twitter zitten: 500 en enige tweets' (twee grappen die ik op twitter heb gemaakt staan er in, maar zo kan ik het cool laten klinken).

Skander Iqbal


Functie: Voorzitter/Eindredacteur
Studiejaar: 1
Naast studie: Naast de Alibi zit ik ook in de CEL en ben ik lid van SSR. Daarnaast ben ik veel bezig met muziek, zowel luisteren als spelen. Ik werk ook in de keuken van een restaurant en ik kook dan ook graag. Verder vind ik biertjes drinken met vrienden altijd fijn!
Leuk feitje: Ik ben allergisch voor de kou.

Joël Zuidema


Functie: Secretaris
Studiejaar: 4
Naast studie: Hoewel studeren eigenlijk mijn lust en mijn leven is, doe ik ook nog andere dingen met mijn vrije tijd. Zo vind ik het leuk om te sporten bij het USC, af te spreken met vrienden en te netflixen met mijn vriendinnetje.
Leuk feitje: je kan me altijd wakker maken voor een goede kapsalon.

Anouk Ponjee


Functie: Vormgever
Studiejaar: Master
Naast studie: Ik doe eigenlijk veel te veel naast mijn studie. Naast de Alibi zit ik nog in de KMaR en in de opleidingscommissie. Verder korfbal ik sporadisch, hou ik van stappen, maar vind ik het ook geen enkel probleem om de hele avond op de bank te hangen, geloof ik dat ik van vakantie houd maar kan ik me even geen vakantie herinneren en knuffel ik graag met mijn kat die ik achter heb moeten laten bij mijn ouders.
Leuk feitje: Ik houd van Sushi en Kasteelbier rouge.

Evelien Fikke


Functie: Redacteur
Studiejaar: Master
Naast studie: Naast de Alibi zit ik ook in de KMaR en de opleidingscommissie. Verder vind ik het leuk om te roeien, koken en bakken, fotograferen en voor mijn moestuintjes te zorgen.
Leuk feitje: Dit is mijn derde jaar bij de Alibi!

Esmée Koek


Functie: Redacteur
Studiejaar: 3
Naast studie: Naast mijn studie ben ik vaak te vinden op de broodafdeling van de Albert Heijn, waar ik inmiddels 4 jaar werk. Verder ben ik gek op winkelen en ben ik altijd in voor een feestje, drankje en een hapje. Ook staan vele bestemmingen nog op mijn bucketlist, zoals Vietnam, Thailand, LA etc. die ik hopelijk komende jaren kan gaan afstrepen, want voor een gave reis kan je me wakker maken.
Leuk feitje: Paddenstoelen en champignons kan ik echt elke dag eten, maar de meeste andere groentes sla ik liever over.

Daniëlle van Dam


Functie: Redacteur
Studiejaar: 1
Naast studie: Naast de Alibi en mijn studie ben ik druk bezig met van alles en nog wat. Sinds mijn 16e doe ik internationaal modellenwerk en ondanks mijn studie probeer ik tussendoor nog veel te reizen. Ik houd van koken, windsurfen, muziek, dansen en uitgaan enz.!
Leuk feitje: Ik ben in hoge mate verslaafd aan koffie.

Lieke Brugman


Functie: Redacteur
Studiejaar: 2
Naast studie: Turnen, training geven, werken, oppassen, netflixen en gezellige dingen doen met vrienden
Leuk feitje: Ik heb een ongezonde angst voor kikkers en padden.

 

Voor vragen, ideeën en suggesties, neem contact op met alibi@codeleiden.nl.