Bizarre misdaden


Soms komen er misdaden in het nieuws die zo bizar klinken, dat je je afvraagt of deze wel echt zijn gebeurd. Mensen worden aangehouden voor de meest onvoorstelbare dingen. De Alibi heeft vijf van deze bizarre misdaden voor jou op een rijtje gezet!

MAN VALT VRIENDIN AAN MET BANAAN
Phillip Joseph Smolinsky is in Florida gearresteerd omdat hij zijn vriendin had aangevallen met een banaan. Vanwege dit fruitgevecht en het verzet tegen de arrestatie werd hij aangeklaagd voor huiselijk geweld. Zijn vriendin beweerde dat hij een banaan naar haar had gegooid, terwijl hij volhield dat zij een banaan naar hem had gegooid. Het bewijs van het gevecht werd gevonden toen een hulpsheriff een banaan in de afvalbak en schillen op de grond van het plaats delict vond.

MAN BREEKT IN BIJ TANKSTATION EN STEELT EEN BANAAN
Het gebeurt niet elke dag dat je een man ziet inbreken in een tankstation, een banaan ziet stelen en opeten en vervolgens wegrijdt alsof er niets aan de hand is. Het verhaal van deze brutale fruitdief verscheen in het nieuws nadat hij met zijn auto door de gesloten glazen deuren van een benzinestation in Newington ramde. De diefstal niets anders dan een banaan. Ondanks het feit dat hij geen masker droeg is de politie nog steeds op zoek naar deze beruchte fruitdief.

SLAPENDE OVERVALLER AANGETROFFEN
Crimineel zijn is een zware baan; Domonique Pinkard kan dit beamen! Na het beroven van een huis in Florida, voelde Pinkard zich zo uitgeput dat hij besloot een dutje te doen. Toen de eigenaar van het huis de slapende dief op zijn bank zag liggen, liep hij snel naar buiten en belde de politie. Op de vraag waarom hij een dutje moest doen, antwoordde Pinkard dat hij de hele dag “hard had gewerkt”.

VROUW WOEDEND TOEN ZE HAAR COUPON NIET KON GEBRUIKEN
Nadat haar was verteld dat ze haar coupon niet kon gebruiken om $1 korting op haar aankoop te krijgen, ramde Mary Alday haar winkelwagen tegen de medewerkster en moest ze uit de winkel worden begeleid. Vervolgens haalde ze haar pistool uit haar auto en zwaaide ermee naar de medewerkers. De politie moest een taser gebruiken om haar te arresteren. Ze werd veroordeeld voor mishandeling.

MAN PROBEERT IN TE BREKEN IN DE GEVANGENIS
James M. DeVore was zo radeloos na het overlijden van zijn moeder dat hij dronken en high naar de gevangenis ging in een poging om hulp te krijgen. Omdat het personeel DeVore niet binnen wilde laten, probeerde hij via de achteringang naar binnen te gaan waar hij betrapt werd toen hij over een hek naar binnen probeerde te klimmen. Hij werd veroordeeld voor wanordelijk gedrag en huisvredebreuk. Ironisch genoeg kwam hij nooit in een gevangeniscel terecht, maar werd hij in een afkickkliniek geplaatst.

Bronnen:

10 van de meest bizarre misdaden van over de hele wereld


https://funny.allwomenstalk.com/weirdest-crimes-committed-you-wont-even-imagine/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *