De leukste CoDe activiteiten!


CoDe heeft dit jaar weer behoorlijk wat gezellige, maar ook interessante activiteiten neergezet. Verschillende commissies hebben hun best gedaan om er een zo leuk mogelijke dag voor jullie van te maken en vaak is dat ook zeker gelukt! We zullen de favoriete activiteiten van de leden van de Alibi met jullie delen.

De favoriete activiteit van Maud
‘Het hoogtepunt van de CoDe activiteiten was voor mij dit jaar toch echt wel het gala. Ik was dit jaar voorzitter van de Illegala, dus om na maanden werk eindelijk het gala tot leven te zien komen was zó leuk!

Maar om een activiteit te noemen die ik niet zelf georganiseerd heb, dan was de Hunted activiteit denk ik voor mij de leukste. Het was heel vet om met de politie zo’n activiteit mee te maken. Als hunter samen met een agent door de stad lopen, proberen de anderen te pakken en als dat lukte ze in een politiebus te zetten was een bijzondere ervaring en heeft denk ik wel een beetje een inkijk gegeven in hun werkzaamheden, dus naast dat het leuk was, was het ook nog eens nuttig!’

De favoriete activiteit van Sharona
‘Ik vond dit jaar één van de activiteiten die ik samen met mijn andere commissie de BUIT heb georganiseerd het leukst; het werkbezoek aan de Koninklijke Marechaussee. We zijn als commissie best een tijdje bezig geweest om deze activiteit rond te krijgen en wanneer het dan lukt en deze ook nog eens goed wordt ontvangen is dat natuurlijk super leuk. Voor het werkbezoek zijn wij afgereisd naar de Kromhoutkazerne in Utrecht. We mochten na lange tijd weer eens fysiek op werkbezoek komen wat natuurlijk al het eerste pluspunt was. Bij binnenkomst werden we ontvangen met een plakje cake en koffie en thee die voor ons klaar stond waarna wij verschillende presentaties over de KMar kregen. Vier sprekers hebben ons verteld over hun dagelijkse werkzaamheden bij de Koninklijke Marechaussee en zij hebben veel van de aanwezige ook enthousiast gemaakt over werken bij de KMar. Al met al dus een zeer geslaagd werkbezoek!’

De favoriete activiteit van Liz
‘Mijn meest favoriete CoDe activiteit van dit jaar is toch wel het gala. In mijn eerste studiejaar was voor mij het gala echt zo bijzonder en mooi, dus ik was al heel enthousiast dat het eindelijk dit jaar weer door kon gaan. Een avondje waarbij iedereen zichzelf extra mooi maakt en leuke jurken of pakken aantrekt; gezellig met z'n allen dansen. Eerst natuurlijk in de partybus het feestje al starten en daarna dit doorzetten op de dansvloer. De locatie was echt prachtig dit jaar en iedereen kwam al aan met het zicht op mooie hangende lampjes en een rode loper om iedereen speciaal te laten voelen. Het was een fantastische avond die ik zeker niet zal vergeten. Om deze reden is dit mijn meest favoriete CoDe activiteit en dat zal het waarschijnlijk elk jaar zijn.’

De favoriete activiteit van Britte
‘Ik denk dat een van de leukste CoDe activiteiten, wat mij betreft, het ‘Adten op je latten’-feest was. Dit organiseerde ik met mijn andere commissie, de BoeF, samen met de MAFFIA. Het was voornamelijk echt super leuk dat dit feest vrijwel direct plaatsvond na de heropening van de nachthoreca waardoor we weer een keer een feestje konden houden! En het was echt fantastisch om iedereen in lederhosen, dirndls en ski-outfits te zien!’

De favoriete activiteit van Muriel
‘Ik vond het leukste van CoDe dit jaar zeker de SPIOn-reis naar Portugal! Misschien ben ik een beetje bevooroordeeld omdat ik die commissie ook heb gedaan, maar ik kijk zeker met veel plezier terug op de reis. We hebben zo veel toffe dingen gedaan en ik vond de groep super gezellig! Ik heb op die reis ook wel echt veel leden van de Vereniging beter leren kennen. Ik vond daarnaast de verenigingsdies ook heel leuk! Helaas kon ik niet naar alle activiteiten gaan, maar van de activiteiten waar ik wel bij kon zijn heb ik zeker genoten. Ook een super leuk thema had de commissie dit jaar bedacht!’

De favoriete activiteit van Isa
‘Ik vind het heel lastig om één activiteit uit te kiezen, omdat zo veel activiteiten zo leuk waren! Ik heb wel een paar favorieten. Allereerst het skiën met de MAFFIA. Helaas kon de wintersportreis niet doorgaan, maar om toch nog op de piste te kunnen staan gingen we naar SnowWorld Zoetermeer. Ik heb 0 ski-ervaring (en ben ook zeker gevallen), maar ik heb wel genoten!

De CoDe x ETV cantus was ook een fantastische activiteit! De hele avond zingen en bier drinken: helemaal leuk. Het was ook heel tof om het eens vanaf de andere kant mee te maken als praesidium. Een avond om niet te vergeten!

Natuurlijk mogen de CoDe feesten niet ontbreken. Hiervan was het ‘Adten op je latten’ feest toch wel mijn favoriet. Dit feest heb ik met de MAFFIA en de BoeF georganiseerd, wat al heel leuk was om een keer te doen! Het feest zelf was ook zo gezellig!

Mijn laatste favoriete activiteit is de SPIOn-reis naar Portugal. 10 dagen lang hebben we met een super gezellige groep verschillende steden verkent en onveilig gemaakt. Ik was ook zeker blut aan het einde van de reis, haha. Ik heb nu al zin in de DOUANE reis naar Athene!’

De favoriete activiteit van Dara
‘Mijn eigen favoriete activiteit was toch wel het studenten/docenten voetbaltoernooi. Deze werd georganiseerd door de andere commissie die ik doe en ook daar had ik erg veel plezier in. Het was heerlijk weer de dag van het toernooi en er werden leuke potjes gespeeld, afgesloten met een heerlijke barbecue. Er was genoeg tijd om lekker van het weer te genieten en te kletsen met elkaar, maar ook om sportief bezig te zijn, wat het vaak toch nog net iets leuker maakt! Ik vond het daarnaast ook erg leuk om de docenten een keer op een andere manier te zien en om veel nieuwe mensen te spreken!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *