Vlogger Suus


Wil je je voorstellen?
“Ik ben Suzanne, beter bekend als Suus. Ik ben 20 jaar oud en ik ben nu derdejaars criminologie student. Ik kom uit een super klein dorp wat niemand kent en ben daarom heel blij dat ik nu in Leiden woon.”

Wat voor functie doe je en wat houdt dat in?
“Ik heb nu de functie van Commissaris Media. Dat houdt in dat je alle media gerelateerde commissies onder je hebt, zoals de ME, de Alibi, de Almaniak. Daarnaast doe ik ook de DOUANE. Ook beheer ik de website en de sociale media en zorg ik dat alles word vastgelegd. De lay-out van documenten en promotiemateriaal verzorg ik ook.”

Wat doe je in je vrije tijd naast je bestuursjaar?
“In de weekenden probeer ik te werken op Schiphol, daar werk ik als beveiliger. Ook probeer ik af en toe naar huis te gaan. Ik sport nog elke week bij het USC, daar doe ik groepslessen, mijn favoriet is Jumping Fitness, meestal ga ik dan met Ruby.”

Wat is de leukste activiteit in je CoDe carrière?
“Ik vond de wintersportreis in mijn tweede jaar die ik heb georganiseerd met de MAFFIA episch, het was zo een leuke week, we hebben echt toffe dingen gedaan. Als die reis nog een keer wordt georganiseerd dan ga ik sowieso mee. Daarnaast vond ik onze CoBo echt super gaaf en kroegentocht tijdens de lustrumweek was ook heel leuk."

Van welke andere studievereniging zou jij wel een keertje bestuur willen zijn?
“Beetje cliché, maar ik denk wel van de ETV in Delft, de Electrotechnische Vereniging. Dat lijkt me wel grappig omdat we daar goede banden mee hebben en ook feesten mee organiseren en de biercantus. Ze hebben een hele andere studierichting, een andere manier van omgaan met leden en ook andere commissies. Dat lijkt me best wel leuk om dat een keertje over te nemen.”

Had je jezelf 3 jaar geleden zo gezien als je nu bent? Waarom wel/niet?
“Nee echt totaal niet. Ik had altijd in mijn hoofd: ik ga naar school, daarna studeren en dan netjes in drie jaar mijn Bachelor afronden. Nou dat gaat in ieder geval niet meer lukken. Ik had mezelf ook niet zo zeer in een bestuur gezien. Toen ik begon met studeren wist ik überhaupt niet dat dat een ding was. Mijn ouders zijn ook niet op kamers gegaan dus daar kon ik ook niet van horen hoe dat was. Ik had drie jaar geleden nog geen duidelijk beeld van wat "studeren" precies in zou houden. Het is allemaal heel goed uitgepakt, dat wel.”

Waar zie je jezelf over 10 jaar?
“Ik hoop dat ik een leuke baan vind, waarschijnlijk iets wat ik nu totaal nog niet verwacht. Ik hoop dat ik dan nog steeds heel veel reis, ik wil heel graag nog eens naar Australië en meer door Zuid-Amerika reizen.  Ik wil wel kinderen, maar of ik die dan al heb weet ik niet.”

Wie van je bestuursgenoten stuur je het eerst een spraakmemo na een nacht uit?
“Femke! Femke en ik escaleren altijd het hardst van iedereen, we kunnen ook vervelend zijn als we samen uit zijn. Ik stuur haar dan een spraakmemo, zodat we niks vergeten. Oh en ik vlog altijd wel, om iedereen op de hoogte te houden van al mijn avonturen.”

Wat is een talent die je graag zou willen bezitten?
“Ik zou heel veel talenten willen bezitten. Ik zou het liefst een instrument echt goed willen spelen, de gitaar of zo. Ik kom uit een super muzikale familie en ik ben de enige die geen instrument speelt. Ik zou ook graag beter willen kunnen luisteren af en toe, want ik praat zelf ook wel graag. [Er werd op dit moment vermeld dat Femke een gat in haar broek had, dus bij deze staat in het interview Femke!] Verder zou ik mijn mening soms wat rustiger willen brengen want ik heb soms best wel een vurige mening haha. Dat zou ik wel willen leren nog.”

Wat zou jij als eerste redden als je huis in brand stond?
“Mijn bestuurspak wel. Die heeft echt kneiter veel geld gekost. Mijn laptop ook wel want daar staat mijn hele leven in opgeslagen.”

Waar kun je je ‘s nachts voor wakker maken?
“Sowieso eten en dan specifiek taco’s of écht een goede curry. Ik houd echt van Indisch eten.”

Liever de mail die crasht of de website die crasht?
“Dat is wel echt een ramp. Liever de mail. De website is echt tien keer zo complex als een mailbox. Ik denk dat ik de mail sneller gefixt krijg dan de website. Er zijn ook nog andere manieren waarop je contact kunt leggen met leden.”

Liever altijd natte sokken hebben of een haar in je oog?
“Wat een moeilijke vraag. Natte sokken zijn wel echt slecht voor je voeten en je hebt het dan ook altijd koud. Dan krijg je trench feet. Dat heb ik net uitgelegd [aan de andere bestuursleden] maar dat kregen ze vroeger in de loopgraven als ze de hele tijd natte sokken hadden. Maar een haar in je oog is ook wel echt naar. Ik denk dan toch maar een haar in mijn oog. Niet blij mee, maar het moet maar.”

Liever alle foto’s van een evenement kwijt of alle oncharmante foto’s van leden online zetten?
“Er zijn wel heel veel gênante foto’s van leden. Ik denk dat ik wel echt levens zou kunnen verwoesten als ik die foto’s zou posten. Er zijn ook veel oncharmante foto’s van mij bij. Ik maak daar ook een strenge selectie van. Om jullie daar tegen te beschermen zou ik liever alles kwijt zijn van een evenement. Daar kan ik nog mee leven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *