Dokter Love weet raad


Dokter Love beantwoordt al jullie liefdesvragen! Ben je verliefd op een docent? Of op CoDe? Of zijn (oud)-bestuursleden toch meer jouw ding? Lees dan snel het advies van Dokter Love.

Help, ik ben verliefd op een docent, wat moet ik nu?
Hoewel jij wel een naam noemde in je vraag, hebben wij deze vraag toch even gefilterd. Toch wil ik je graag helpen. Kijk, de docent in kwestie is zonder twijfel een knappe vent, dat zullen velen met je eens zijn. Maar een relatie met een docent brengt veel onnodige problemen met zich mee, vooral voor hem. Wacht op z’n minst tot jij klaar bent met studeren voordat je je move maakt. Toch wil ik je waarschuwen: een leuk uiterlijk is niet het enige wat telt in een relatie…

Geachte Dokter Love, ik kan het niet helpen maar ik zit met een groots probleem. Mijn hart ligt bij CoDe, maar mijn lidmaatschap bij Grotius. Wat o wat moet ik toch doen?
Jemig wat een dilemma! Uiteraard snap ik volledig dat je hart bij CoDe ligt, want diep van binnen heeft iedereen een CoDe-hart. Echter denk ik dat het lidmaatschap bij Grotius geen probleem hoeft te zijn. De bestuurskamers zitten naast elkaar en CoDe en Grotius kunnen het prima vinden. Overigens is op 27 februari het interfacultair feest, dus hier kun je zowel je CoDe hart als je Grotius hart laten spreken. Maak je niet zo druk om wat anderen vinden, een CoDe-hart is niks om je voor te schamen <3

Beste dokter, hopelijk kunt u mij helpen. Al jaren ben ik een vrijgezel en op een paar dates na gebeurt er niet veel in mijn liefdesleven. Aan boer zoekt vrouw meedoen kan helaas niet en naar Robert ten Brink stappen durf ik niet. Daarnaast val ik altijd op de verkeerde meisjes. Help mij! Wellicht kunt u een editie van CoDe-lid zoekt vrouw maken.
Uiteraard kan ik jou helpen, ik ben Dokter Love! Allereerst wil ik je er op wijzen dat jouw vrijgezellenstatus niets is om je voor te schamen. Je zegt zelf dat je niet mee kan doen aan boer zoekt vrouw, maar dit vind ik onzin en je limiteert jezelf meteen flink. Wie zegt dat jij geen boer kan worden? In ieder geval zou ik dat in je achterhoofd houden voor het geval mijn verdere advies niet werkt. Verder snap ik dat je niet op Robert ten Brink af durft te stappen want ik mag hem niet. Ze hebben me ooit benaderd om hen bij te staan tijdens het programma, maar ze weigerde de titel te veranderen naar All You Need is Dokter Love, dus toen hield het voor mij op. Maar goed, los van dat vind ik CoDe-lid zoekt vrouw een fantastisch idee.

Lieve Dokter Love, al jaren heb ik een crush op iemand van CoDe. Ik denk alleen dat hij me niet ziet staan, zeker niet nu hij bestuur heeft gedaan. Heeft u tips om erachter te komen of hij mij ziet staan en hoe ik met hem kan afspreken?
Dat is een lastige. Na een bestuursjaar krijgt een mens vaak toch wat kapsones, dus je moet veel uit de kast halen om indruk op hem te maken. Maar goed, voordat je dat gaat doen wil je natuurlijk eerst weten wat hij van jou vindt. Dokter Love is niet zo van de directe aanpak, dus wat Dokter Love jou aanraad is om aan de nicht van de moeder van de vriendin van jouw buurman te vragen of zij eens kan nagaan bij één van de medebestuursleden wat jouw crush van jou vindt. Zo zal het bestuurslid er nooit achter komen dat het van jou komt, want je hebt elk spoor naar jou uitgewist. Als je er dan eenmaal achter bent dat hij jou ziet staan moet je alles uit de kast halen. Ik heb het over luchtballonnen, kaarsen, oesters en champagne. Als hier nu geen relatie meer uit komt weet Dokter Love het ook niet meer.

Ik heb een crush op de Commissaris Media van het bestuur. Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij mij ook ziet staan?
Oei… ik heb slecht nieuws voor je, onze Commissaris Media heeft een vriendin! Liefde maakt blind, dus hij zal je niet zien staan. Misschien kan je nagaan of er wellicht een andere Commissaris Media is die je leuk vindt. Commissarissen Media zijn en blijven natuurlijk wel de leukste bestuursleden.

Ik heb gezoend met een jongen, maar weet niet zeker of ik dit wel veilig deed. Ben ik nu zwanger?
Ligt eraan… is jouw tong in zijn mond geweest of andersom? Zo ja, GEFELICITEERD! Ik hoop dat je stressbestendig bent en niet van slapen houdt, want over 9 maanden heb jij een baby in je armen. Voor de volgende keer zou ik toch maar vragen of de jongen zijn tong flink inpakt voordat hij de jouwe raakt…

Waarom reageert hij niet op whatsapp? 

Lieve Dokter Love, Ik hoop dat jij mijn brandende vraag kan blussen. Dat zou een pak van mijn hart zijn, aangezien het hart me al in de schoenen is gezonken. Ik zal maar gelijk mijn hart luchten: ik heb iemand ontmoet met het hart op de goede plaats. Hoe stort ik mijn hart uit bij diegene? Een goed hart is namelijk goud waard. Ik heb mijn hart op mijn lippen in de hoop dat jij het je ter harte neemt om mijn hartzeer te doen verdwijnen. Ik dank u hartelijk, Art H.
Zo zo, jij maakt van je hart geen moordkuil. Maar ja, waar het hart van vol is stroomt de mond van over. Toch sloeg jouw brief mij om het hart, want het klinkt alsof je ergens flink mee zit. Maar onthoud, bitter in de mond maakt het hart gezond! Als ik jouw brief zo zie heb jij een klein hartje. En als jouw hartendief dit berichtje leest, zal hij of zij vast met zijn hand over het hart strijken, tenzij hij of zij een hart van steen heeft. Maar met zo’n gouden hart als dat van jouw mag jij het hart hoog dragen. Ik draag je dan persoonlijk ook een warm hart toe want jij ligt me erg na aan het hart. Ik hoop je bij dezen een hart onder de riem te hebben gestoken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *