Maak kennis met de Alibi!


Ik ben Amit Liebregts, Commissaris Media van het 15e bestuur der Corpus Delicti. Maar hoe spreek je die naam nou uit? Dat blijft een mysterie. “En waar kom je dan vandaan?” “Uhh Boxtel..” Vandaar dat sommigen mij kennen als Boxtel. En sommigen als Amiet, Aamit, Ahmet, Achmed, A-meister, ga zo maar door. Hoe je me ook noemt, dit jaar ben ik de coördinator van de Alibi. Het gaat een leuk jaar worden met deze fantastische commissie. Lees hier alles over de commissieleden van de nieuwe Alibi!

Ik ben Evelien, 22 jaar en net begonnen met de master Forensische Criminologie. Dit is de derde keer dat ik lid ben van deze mooie commissie en ben tevens voor het vijfde jaar lid bij CoDe, wat mij de nestor van de commissie maakt. In het studiejaar 2015-2016 ben ik voorzitter geweest van de Alibi maar dit jaar doe ik een klein stapje terug – ik word oud - door enkel redactielid te zijn. Naast artikelen schrijven vind ik het ook leuk om te roeien, te koken en creatieve dingen te doen zoals fotograferen.

Hallo! Mijn naam is Anouk Ponjee, ik ben 23 jaar en ik doe de master forensische criminologie. Dit jaar doe ik twee commissies bij CoDe; de KMaR en de Alibi. Verder ga ik nog de opleidingscommissie ernaast doen, want blijkbaar houd ik gewoon niet van vrije tijd. Grapje, houd ik wel van! Maar ja, wat doe ik nou in mijn vrije tijd? Zo af en toe speel ik thuis een wedstrijd korfbal mee, verder hou ik van series en films kijken, stappen, drankjes doen en tevens ben ik een groot fan van (en zeker niet slecht in) bierpong! Ook voor een spelletje junglespeed ben ik altijd in, maar niemand wil dat ooit met mij spelen 🙁 Dus mocht je dit nou wel willen, ik heb het hier in Leiden liggen en ik bied me aan om je in te maken! 🙂

Ik ben Lieke Brugman, 19 jaar en ik ben 2e jaars criminologiestudent. Ik kom uit Oude Wetering en woon daar ook nog steeds bij mijn ouders en bij mijn zusje. Naast mijn studie werk ik bij een bakker en turn ik. Ook help ik bij het geven van training aan een aantal jongere groepen. Als ik nog tijd over heb, hou ik erg van lezen, gezellige dingen doen met vrienden en van schaatsen (als er ooit ijs ligt). Na een jaar inactief lid te zijn geweest bij CoDe werd het tijd om bij een commissie te gaan en daarom zit ik nu bij de Alibi.

Mijn naam is Esmée en ik ben derdejaarsstudent Criminologie. Dit schooljaar maak ik onderdeel uit van de Alibi-commissie als redacteur. Behalve met het schrijven van papers heb ik nog niet heel veel ervaring met het schrijven van teksten. Wel lijkt mij dit heel leuk om te doen en denk ik dat dit goed te combineren is met mijn passie voor koffie. Naast koffie ben ik gek op lekker eten en het maken van tropische tripjes naar onder andere de Antillen. Dit schooljaar hoop ik door middel van leuke/leerzame vlogs, blogs en artikelen mijn enthousiasme voor het vakgebied aan jullie over te brengen.

Mijn naam is Skander Iqbal, ik ben negentien jaar oud en eerstejaarsstudent. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam waar ik voorlopig ook blijf wonen. Vorig jaar begon ik met het af en toe schrijven van kleine stukjes, dan ging het vooral over gekke, grappige of soms serieuze dingen die ik meemaakte of om mij heen zag. De Alibi-commissie leek mij dan ook bij uitstek geschikt om met schrijven bezig te blijven. Daarnaast ben ik ook een groot liefhebber van muziek. Zelf speel ik gitaar en leer ik een beetje piano spelen en drummen.

Halloo! Mijn naam is Joël en ik ben dit jaar de secretaris van de Alibi. Dit houdt in dat ik de notulen maak tijdens de vergadering en de mail in de gaten houd. Ik zit op dit moment in het vierde jaar van mijn bachelor, dus ik hoop het dit jaar af te ronden. Hoewel de Alibi een belangrijk onderdeel van mijn leven is, doe ik ook nog andere dingen in mijn vrije tijd. Zo speel ik Ultimate Frisbee en spreek ik graag af met vrienden. Ik hoop dat we dit jaar vermakelijke en levensveranderende artikelen voor jullie neer kunnen zetten.

Hi! Ik ben Danielle, ik kom uit Utrecht en zit nu in mijn eerste jaar van criminologie. Ik houd heel erg van dansen,  koken, windsurfen, feestjes, met vrienden afspreken etc! Daarnaast doe ik sinds mijn 16e modellenwerk, waarvoor ik op veel verschillende plekken in de wereld heb ‘gewoond’ voor een bepaalde periode. Ik ben best wel een beetje verslaafd aan reizen en probeer dit daarom zoveel mogelijk te combineren met studeren! Verder heb ik heel veel zin om stukjes voor Alibi te gaan schrijven! Dus die zullen jullie in de komende tijd zeker voorbij zien komen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *