Alibi geeft het stokje door


Lieve lezers,

Het aller, aller, ALLER laatste artikel van dit Alibi-jaar. Met pijn in ons hart schrijven wij dan ook dit artikel. Wat hebben we een hoop interessante dingen gedaan en mensen gesproken. Van Write a Prisoner tot het interviewen van het bestuur en van de lekkerste criminelen tot de beste studietips. En het beste van alles; dit jaar zijn er meer views dan ooit! Elke keer opnieuw stonden we versteld van de cijfers. Jullie hebben massaal meegelezen en uiteindelijk is dat natuurlijk de kroon op het schrijven.

Dit jaar zijn er enkele aanpassingen gedaan aan Alibi. Zo hebben we Alibi voor het eerst als online platform gepresenteerd, waar vanaf dit jaar alle artikelen, blogs én vlogs te lezen/zien zijn. Hier zijn zowel formele artikelen als informele artikelen te vinden. Ook zijn wij dit jaar voor het eerst gaan vloggen, zoals tijdens de kroegentocht. Deze aanpassingen waren terug te zien: Alibi heeft in het afgelopen jaar bijna 7500 views gehad! Deze zijn behaald door 4000 bezoekers, waarvan er bijna 500 lid zijn van de Code-Facebook groep. De Alibi-commissie is trots dat ze zoveel mensen hebben kunnen bereiken.

We hebben als commissie een ontzettend leuk jaar gehad met de nodige paasei en chocolademelk-proeverijen, etentjes en filmavondjes en hopen dat de komende Alibi deze gezelligheid mag voortzetten en jullie daarnaast het aankomende jaar weer net zoveel fijn leesvoer gaat voorschotelen!

Liefs van de Alibicommissie '16-'17,
Nine, Shivane, Nathalie, Noortje, Karlijn, Froukje, Madelein en Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *