Het 15e bestuur staat voor je klaar! Ken jij de bestuursleden al?Op 13 september is het 15e bestuur officieel van start gegaan. Ze staan de rest van het studiejaar voor je klaar. Leer ze alvast een beetje kennen!

Mees
Mees is altijd wel in voor een feestje. Helaas is zijn budget daardoor aan het begin van de maand alweer krap. De zin Ik kan niet mee, want ik heb niet genoeg geld. is dan ook een zin die vaak uit zijn mond te horen is. Toch is hij altijd bij de borrels en feesten van CoDe, want die wil hij voor geen goud missen. Als voorzitter van CoDe heeft hij naast het feesten ook een hoop serieuze taken, maar ook deze weet hij succesvol uit te voeren. Zijn grootste angst is om tijdens zijn bestuursjaar 10 kilo aan te komen en daarom is hij in zijn vrije uurtjes ook regelmatig in de sportschool te vinden. Aan het eind van het jaar zullen we zien of hij het heeft weten te voorkomen.

Myrthe
Onze secretaris tilt sportiviteit naar een hoger niveau. Zo heeft Myrthe niet alleen vaak training, maar geeft ze zelf training, geeft ze training in het geven van training en had ze onlangs zelfs een training in het geven van training aan trainers! En dan voor de fun ook nog ff een paar uur per week roeien. Gelukkig heeft onze Myrthe een persoonlijke taxichauffeur die haar naar al deze activiteiten brengt. Uren lang discussiëren over een kleur, terwijl een kleermaker al zijn conspiracy theorieën deelt, wordt niet gewaardeerd. Een laatste tip: haar richtingsgevoel moet je nooit vertrouwen, of je loopt zo 11 km in plaats van 8.

Floor
Met een rokje aan gaat Floor Kamminga dansend naar de bestuurskamer, hier zal ze dan iedere dag de centen van CoDe tellen. Als Floor niet op de bestuurskamer te vinden is, is ze bij Augustinus met een biertje in haar hand.  Ze is altijd in om een praatje te maken en het maakt voor haar niet uit of het over geld of over feestjes gaat, Floor kan over alles iets vertellen.

Amit
Amit, aka Boxtel (naar zijn woonplaats). Een rustige jongen met een hart van goud. Botel is de persoon waar een gestreste student zich naartoe wendt om hem of haar te helpen. Hoewel hij aan het begin van zijn studententijd van mening was dat hij snel door zijn studie heen moest gaan, is hij steeds meer gaan genieten van alles om zich heen. Hij gaat zich dit jaar inzetten als Commissaris Media, waar hij ons zijn creatieve kant gaat laten zien. Boxtel kennende zal hij het vijftiende bestuur goed dienen en in het proces misschien die rustige kant zo nu en dan wat loslaten!

Vanessa
Met haar Portugese temperament kan deze rustige dame nog wel eens fel uit de hoek komen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook zeker om altijd voor haar vrienden en familie op te komen. Wanneer nodig is ze maar al te serieus, en zullen haar taken als bestuurslid en Commissaris Onderwijs en Carrière perfect uitgevoerd worden, maar dit weerhoudt haar niet van haar vrolijke en stralende lach waar iedereen weer gelukkig van wordt. Kom deze gezellige enthousiaste meid maar eens bezoeken op de bestuurskamer, ze zal er altijd voor je zijn!

Anne
Of ze nou los staat te gaan op een feestje, staat te kletsen op een borrel of veel moet studeren omdat het weer tentamentijd is, Anne is altijd gezellig. Met een vrolijke lach op haar gezicht organiseert ze de tofste activiteiten voor alle CoDe-leden! De combinatie van haar zachte-g, liefde voor pils en oneindig enthousiasme maakt haar een echte allemansvriend. Spreek haar dus een keertje aan en maak een praatje, ze heeft beloofd niet te bijten 😉

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *