Top 10: Meest sexy criminelen


cartoon-bewerkt

Voor ons criminologen is het natuurlijk van belang dat wij criminelen kunnen herkennen. Dit is soms wel wat lastiger dan verwacht. Sommige criminelen verschuilen zich nou eenmaal achter een zeer charmant koppie. Omdat het ons vermogen tot oordelen misschien wat aantast, zullen we gewoon net wat langer moeten blijven kijken naar mooie ogen, lieve lachjes, getrimde baardje, krachtige kaaklijnen… oké we dwalen af. Wij, de vrouwen van de Alibi, willen onze passie voor sexy criminelen graag met jullie delen. Ga er lekker voor zitten en geniet vooral van deze knappe koppies.

  1. Willem Holleeder 

holleederNatuurlijk kan de grootste crimineel van Nederland niet ontbreken.
Dit is een typisch gevalletje van een criminele carrière die verder gaat dan alleen criminaliteit. Niet alleen hield hij zich dagelijks bezig met criminaliteit, hij wist ook nog de titel ‘BN’er’ te bemachtigen. Hierin was hij bijna net zo succesvol als in zijn criminele bezigheden. Hoewel de term rolmodel in zijn geval niet geheel positief is, schreef hij lange tijd een eigen column en verschenen verschillende boeken over zijn leven. En we moeten toch toegeven, jonge Willem was voor zijn tijd ook zo lelijk nog niet.

  1. Chris Brown

chrisLieve teksten en romantische melodietjes, die kent hij zeker. Het waarmaken ervan is toch weer iets heel anders. Helaas duurde het liefdesverhaal van Chris en Rihanna niet forever. Al snel kwam naar boven dat hij toch niet de superhuman is die hij beweert te zijn. Nadat hij in 2009 zijn ex Rihanna mishandelt, wordt hij veroordeeld. Na de belofte zijn leven te beteren, huurt hij een manager in om zijn imago te verbeteren en om van zijn schulden en drugsproblemen af te komen. Baten mocht het echter niet. In 2016 wordt hij wederom aangeklaagd voor mishandeling, dit keer van zijn manager. Laten we hopen dat hij voorlopig uit de problemen blijft, want dat oranje staat hem toch niet heel goed.

  1. Jason Wahler

jasonHoewel zijn rol in de serie The Hills niet bijzonder groot was en hij vooral bekend werd als het vriendje van Lauren Conrad, is wellicht toch de roem naar zijn hoofd gestegen. Zoals de foto al doet vermoeden, is deze B-reality-ster geen lieverdje. Hoe vaak hij gearresteerd is, daar verschillen de roddelbladen over. Het zou variëren van in totaal 3 keer tot 6 keer in één jaar. Naast problemen met alcoholconsumptie (wat wij als studenten echt niet zo schokkend vinden), blijkt hij ook losse handjes te hebben. Hij zou een taxichauffeur en zelfs een meisje op een feestje hebben geslagen. Ik zeg: handle with care, of liever nog, blijf ver uit zijn buurt.

  1. Gary Dourdan

garyWellicht kent niet iedereen Gary. Hij heeft lange tijd in Crime Scene Investigation gespeeld als Warrick Brown. Een man die de wereld een betere plek maakt, vrij van criminelen. In plaats van het oplossen van criminaliteit, veroorzaakt hij in het echte leven liever wat extra werk voor de politie. De acteur werd compleet van de wereld gevonden in zijn auto, samen met -wat de politie ziet als- cocaïne, heroïne ecstasy en verschillende andere soorten drugs. Zo blijkt maar weer, de wereld speelt zich niet af in een televisieserie en op het rechte pad blijven is toch moeilijker dan het lijkt.

  1. Hugh Grant

hughMet verschillende rollen heeft deze acteur vele harten sneller doen kloppen. Je zou dan ook denken dat deze Brit aan een paar zinnen met zijn zwoele accent genoeg zou moeten hebben om een vrouw het bed in te praten. Een troost voor de mannen: zelfs toppers al Hugh hebben hier nog moeite meer. Maar wat doe je dan als je seksuele verlangens niet vervult kunnen worden? Precies, je huurt gewoon een prostitué in. Helaas voor Grant is dit illegaal in de Verenigde Staten en het gevolg was een boete van $1180. Dit was naast de publieke schandpaal waaraan hij genageld werd natuurlijk. Misschien toch de volgende keer maar op een leuke vrouw in de kroeg afstappen? Ik weet zeker dat er genoeg vrijwilligers zijn voor een nachtje met deze leuke Brit.

  1. Dave Roelvink

daveHoewel hij officieel nog niet veroordeeld is, verdient onze eigen Dave Roelvink toch een plekje in deze top 10. In zijn reality-serie en Expeditie Robinson heeft hij stiekem toch wel een beetje onze harten laten gestolen mijn zijn hemelsblauwe ogen en hilarische uitspraken. Wat is het toch een schatje, of toch niet? Voor alle meiden die van plan zijn zijn hart te veroveren: berg je kostbare spullen goed op en check even of er geen camera’s draaien. Hoewel wij als criminologen natuurlijk uitgaan van onschuld tot het tegendeel bewezen is, zou het toch vervelend zijn als je na een spannende nacht wakker wordt met een seksfilmpje rijker, maar een sieradenkist armer.

  1. Matthew McConaughey

matthewDeze acteur heeft menige RomCom nog net iets aantrekkelijker gemaakt met zijn zwoele lach. Het is dan ook moeilijk voor te stellen dat hij crimineel is. Eerlijkheidshalve moeten wij ook bekennen dat hij nooit veroordeeld is. Het verhaal -en zijn foto- is echter te leuk om jullie te onthouden. Hij werd opgepakt in een nacht na een melding van geluidsoverlast. Agenten kwamen naar zijn huis om een kijkje te nemen. Door het raam zagen ze Matthew naakt ronddansen en Bongo spelen. Eenmaal binnen bleek de acteur zo stoned als een garnaal te zijn en weigerde een broek aan te doen en mee te gaan naar het bureau. Wij konden er wel om lachen, het is je vergeven Matthew.

  1. Justin Bieber

justinDe tijd van het anonieme belieben is voorbij. Kleine Justin is opgegroeid en inmiddels is het oké om openlijk toe te geven dat zijn muziek is meegegroeid. Bovendien is hij de laatste jaren ook best aardig opgedroogd. Dit is echter niet de enige reden dat hij in deze lijst staat. Hij heeft een behoorlijke lijst aan beschuldigingen op zijn naam staan. Niet alleen lijkt Bieber te zijn vergeten dat het niet zo netjes is om mensen te slaan, ook is de vraag hoeveel waarde wij moeten hechten aan zijn rijbewijs. Hoewel hij tot nu toe met milde straffen weg komt met straat racen en rijden onder invloed, is de vraag hoe lang hij nog op zijn voetstuk kan blijven staan als hij op deze manier door blijft gaan.

  1. Chace Crawford

chaceChace heeft zijn plekje voornamelijk weten te bemachtigen vanwege zijn uiterlijk. Objectieve journalistiek valt hier even weg en de vrouwelijke hormonen nemen het over. Zelfs in een oranje jumpsuit is deze GossipGirl acteur nog onweerstaanbaar. Van een bad-ass crimineel kunnen we echter niet spreken. Zelfs als de lieve Nate Archibald was hij minder braaf. Chace is gearresteerd voor het bezit van een beetje marihuana en vervolgens weer vrij snel vrijgelaten. In Nederland zou hij dus prima tussen de gemiddelde student passen. Dus Chace, als je dit leest, breng eens een bezoekje brengen aan Nederland voor een jointje. Wij zullen je hier met open armen ontvangen.

  1. Jeremy Meeks

jeremyMisschien niet geheel een verrassing, maar deze keiharde crimineel verdient de eerste plek. Laten we eerlijk zijn, er zijn een hoop (bijzonder sexy) beroemdheden die weleens de mist in gaan, maar echte criminelen zijn het toch net niet. Jemery is dit zeker wel. Verboden wapenbezit en verdenking van bendevorming, dat is nog eens wat anders dan een incidentje met wat drugs. Maar zeg nou zelf, een bad-boy is stiekem best wel sexy. Oh en voor iedereen die beweert dat criminaliteit niet loont, het tegendeel is bewezen. Een vervroegde vrijlating en een succesvolle modellencarrière waren het resultaat van de fotografievaardigheden van de politie. Voorlopig kunnen wij nog even genieten van deze meest sexy crimineel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *